Akadálymentes változat
Vissza a főoldalra
Pest megyei kistelepülések könyvtárai

Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány

soskut.lap.hu

Dongwha környezeti hatásvizsgálati és környezethasználati engedélyezési eljárás Környezeti hatásvizsgálat teljes dokumentációja, közérthető összefoglalója, havária terv, közmeghallgatás hanganyaga, egységes környezethasználati engedély

A Pest Megyei Kormányhivatal PE-06/KTF/29374-34 számon egységes környezethasználati engedélyt adott a Dongwha Electrolyte Hungary Kft. részére. 

A határozatot a kormányhivatal hirdetményben 2020.12.15.-én tette közzé, vagyis a közlés napja a 2006. évi LIII. törvény szerint a kifüggesztést követő 5. nap, azaz 2020. december 20.  

Az engedély olvasható a csatolt fájlban, valamint letölthető a kormányhivatal hirdetményei közül az alábbi linken:

https://www.kormanyhivatal.hu/hu/pest/hirdetmenyek/pest-megyei-kormanyhivatal-kornyezetvedelmi-termeszetvedelmi-es-banyafelugyeleti-foosztaly-pe-06-ktf-29374-34-2020

 

                                                                                       Dr. Újházi Miklós


A véleményezési eljárás során a 30 napos időtartamon belül a Zöldhatósághoz eljuttatott, valamint a november 30.-ai közmeghallgatáson feltett kérdések és az azokra adott mérnöki válaszok.


A Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Bányafelügyeleti Főosztály a Dongwha Electrolyte Hungary Kft. környezeti hatásvizsgálati és egységes környezethasználati engedélyezési összevont eljárása keretében 2020. november 30.-án –a módosított hirdetménynek megfelelően – telefonon lebonyolított közmeghallgatást tartott. A közmeghallgatásról hanganyagot készített és azt közzétette a kormányhivatal honlapján. Az eljárás keretében a Főosztály felhívására a kérelmező külön havaria tervvel egészített ki a korábban benyújtott dokumentációt. A teljes dokumentáció, az annak rövidített, közérthető összegzése, a havaria terv, valamint a közmeghallgatás hanganyaga az alábbi linken érhetők el. A dokumentációkat és a hanganyagot az oldal betöltése után, a kapcsolódó anyagok között található zip fájl tartalmazza. Letöltés után megnyithatók.

 

http://www.kormanyhivatal.hu/hu/pest/hirdetmenyek/pest-megyei-kormanyhivatal-kornyezetvedelmi-termeszetvedelmi-es-banyafelugyeleti-foosztaly-pe-ktf-29374-1-2020

 

Jelen hír melléklete a Zöldhatóság közleménye. A dokumentációkat részben már közzétettük a sóskúti honlapon. Az alábbi linken elérhető a teljes dokumentáció:

https://www.soskut.hu/?module=news&action=getfile&fid=134279

 

Itt a rövid, közérthető összegzés.

https://www.soskut.hu/?module=news&action=getfile&fid=134278

 

Továbbá külön hírekben olvasható lesz a havaria terv, és elérhető a több külön részből álló hanganyag. 

A tervdokumentáció és egyéb iratok megtekintésének helye és ideje:

PMKH KTF 1072 Budapest, Nagy Diófa u. 10-12., félfogadási időben az ügyintézővel előzetesen egyeztetett időpontban (Kamarásné Buchberger Edit +36 1 478-4400)

 

                                                                                                          Dr. Újházi Miklós

 
A hanganyag között van olyan, amely megszakadt hívást rögzített, szöveg nélkül. A teljesség érdekében a zöldhatóság az ilyen hívást is elérhetővé tette a kormányhivatal honlapján, ezért a a soskut.hu oldalra is felkerült.  


  Következő