Helyi hírek

Hirdetmény az általános iskolai beiratkozás időpontjairól
A beiratkozás időpontjai: április 20 (csütörtök) 8:00-19:00                                     április 21. (péntek)   8:00-18:00 óra között a 2017/2018-as tanévre. A melléklet hirdetményben részletes tájékoztatás olvasható.
Hirdetmény - Pest Megyei Kormányhivatal - Környezetvédelmi és Természetvédelmi Hatósági Főosztály
környezetvédelmi hatósági eljárás megindítása a MAPEI Kft. Sóskút 063/15. hrsz-ú telephelyén meglévő gyártósor bővítésére, illetve új raktárcsarnok létesítésére vonatkozó előzetes vizsgálati eljárás
A Mezőgazdasági betakarítási munkák tűzvédelmi előírásai az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról szóló 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet szerint, valamint a szabadtéri tűzgyújtás és tűzmegelőzés szabályai
Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a nyári időszakban a mellékletben olvasható tűzvédelmi szabályok betartására forítsanak fokozott figyelmet.
Sóskút Község Szennyvízhálózatának vízjogi üzemeltetési engedélyéről szóló határozat
A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság vízjogi üzemeltetési engedélyt adott 2016. június 28-án az ÉTV (Érd- és Térsége Víziközmű Kft. ) részére Sóskút település szennyvízhálózatának üzemeltetésére. A határozat teljes egészében a csatolt mellékletben olvasható.