Dongwha környezeti hatásvizsgálati és környezethasználati engedélyezési eljárás Környezeti hatásvizsgálat teljes dokumentációja, közérthető összefoglalója, havária terv, közmeghallgatás hanganyaga, egységes környezethasználati engedély

A Pest Megyei Kormányhivatal PE-06/KTF/29374-34 számon egységes környezethasználati engedélyt adott a Dongwha Electrolyte Hungary Kft. részére. 

A határozatot a kormányhivatal hirdetményben 2020.12.15.-én tette közzé, vagyis a közlés napja a 2006. évi LIII. törvény szerint a kifüggesztést követő 5. nap, azaz 2020. december 20.  

Az engedély olvasható a csatolt fájlban, valamint letölthető a kormányhivatal hirdetményei közül az alábbi linken:

https://www.kormanyhivatal.hu/hu/pest/hirdetmenyek/pest-megyei-kormanyhivatal-kornyezetvedelmi-termeszetvedelmi-es-banyafelugyeleti-foosztaly-pe-06-ktf-29374-34-2020

 

                                                                                       Dr. Újházi Miklós


A véleményezési eljárás során a 30 napos időtartamon belül a Zöldhatósághoz eljuttatott, valamint a november 30.-ai közmeghallgatáson feltett kérdések és az azokra adott mérnöki válaszok.


A Pest Megyei Kormányhivatal Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Bányafelügyeleti Főosztály a Dongwha Electrolyte Hungary Kft. környezeti hatásvizsgálati és egységes környezethasználati engedélyezési összevont eljárása keretében 2020. november 30.-án –a módosított hirdetménynek megfelelően – telefonon lebonyolított közmeghallgatást tartott. A közmeghallgatásról hanganyagot készített és azt közzétette a kormányhivatal honlapján. Az eljárás keretében a Főosztály felhívására a kérelmező külön havaria tervvel egészített ki a korábban benyújtott dokumentációt. A teljes dokumentáció, az annak rövidített, közérthető összegzése, a havaria terv, valamint a közmeghallgatás hanganyaga az alábbi linken érhetők el. A dokumentációkat és a hanganyagot az oldal betöltése után, a kapcsolódó anyagok között található zip fájl tartalmazza. Letöltés után megnyithatók.

 

http://www.kormanyhivatal.hu/hu/pest/hirdetmenyek/pest-megyei-kormanyhivatal-kornyezetvedelmi-termeszetvedelmi-es-banyafelugyeleti-foosztaly-pe-ktf-29374-1-2020

 

Jelen hír melléklete a Zöldhatóság közleménye. A dokumentációkat részben már közzétettük a sóskúti honlapon. Az alábbi linken elérhető a teljes dokumentáció:

https://www.soskut.hu/?module=news&action=getfile&fid=134279

 

Itt a rövid, közérthető összegzés.

https://www.soskut.hu/?module=news&action=getfile&fid=134278

 

Továbbá külön hírekben olvasható lesz a havaria terv, és elérhető a több külön részből álló hanganyag. 

A tervdokumentáció és egyéb iratok megtekintésének helye és ideje:

PMKH KTF 1072 Budapest, Nagy Diófa u. 10-12., félfogadási időben az ügyintézővel előzetesen egyeztetett időpontban (Kamarásné Buchberger Edit +36 1 478-4400)

 

                                                                                                          Dr. Újházi Miklós

 
A hanganyag között van olyan, amely megszakadt hívást rögzített, szöveg nélkül. A teljesség érdekében a zöldhatóság az ilyen hívást is elérhetővé tette a kormányhivatal honlapján, ezért a a soskut.hu oldalra is felkerült.  


  Következő