Akadálymentes változat
Vissza a főoldalra
Pest megyei kistelepülések könyvtárai

Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány

soskut.lap.hu

Tájékoztató a szennyvízcsatorna beruházáshoz való érdekeltségi hozzájárulás megfizetéséről az eddig még nem fizető ingatlantulajdonosoknak


Tárgy: Tájékoztató a szennyvízcsatorna beruházáshoz való érdekeltségi hozzájárulás megfizetéséről az eddig még nem fizető ingatlantulajdonosoknak

 

 

Tájékoztatjuk, hogy a szennyvízcsatorna beruházáshoz szükséges érdekeltségi hozzájárulását a Sóskúti Víziközmű-társulat 2011. október 13-án megtartott küldöttgyűlésének  alábbi határozata alapján teljesítheti:

 

7/2011. sz. határozat: 

„Az LTP-s szerződéssel nem rendelkező tag, kényszer tag a kivitelezői szerződés megkötéséig nem fizette meg az egy összegben fizetőknek felajánlott első részletet (147.500,-Ft), úgy azt a második részlettel együtt pótolhatja 5000,-Ft késedelmi pótlék megfizetése mellett. Aki a kivitelezői szerződés megkötéséig nem teljesíti az egy összegű fizetési kötelezettségeit, annak az évente emelkedő mértékű érdekeltségi hozzájárulást kell megfizetni. Az érdekeltségi hozzájárulás mértéke a Társulat előre látható működési idejéig a következő évente: a kivitelezői szerződés megkötésétől az azt követő év december 31.-éig 310.000,-Ft, majd minden megkezdett évben ez az összeg emelkedik 15.000,-Ft-al mindaddig az évig, amíg a Társulat fel nem oszlatja magát. Ezután az aktuális jogszabályoknak megfelelő behajtás, illetve új érdekeltségi egységek kialakítása esetén az érdekeltségi hozzájárulás beszedése lesz esedékes az aktuális szervezetnek, hatóságnak.”

 

Fenti határozat értelmében, az Ön által fizetendő érdekeltségi hozzájárulás mértéke, 310.000,- Ft, befizetési határideje 2015. 04.10.

 

Amennyiben kérdése van az érdekeltségi hozzájárulás teljesítésével kapcsolatban, készséggel állunk rendelkezésére a fejlécben megadott elérhetőségeken. A csatorna beruházás kivitelezésével, munkálataival kapcsolatban az Önkormányzat alábbi telefonszámán kaphat felvilágosítást: 23/560 560.

 

Az érdekeltségi hozzájárulás átutalásához szükséges a Sóskúti Víziközmű-társulat számlaszáma, amely a következő: 64800066-10602809 (Érd és Vidéke Takarékszövetkezet Sóskúti kirendeltsége), készpénzes befizetését az Érd és Vidéke Takarékszövetkezet Sóskúti kirendeltségén teljesítheti.

Befizetéskor kérjük  szíveskedjen feltüntetni a megjegyzés rovatban annak az ingatlannak a helyrajzi számát és pontos címét, amelyre tekintettel az érdekeltségi hozzájárulást teljesíti.

 

Az érdekeltségi hozzájárulás meg nem fizetése esetén az érintett ingatlannak ugyan meg lesz a rákötési lehetősége, de nem lesz engedélyezve a rákötés. A jelenlegi jogszabályok alapján azon ingatlanok tekintetében, amelyeknek lehetősége van közüzemi szennyvízcsatorna hálózatra csatlakozni, de a tulajdonos azt nem valósítja meg, jogszabályban rögzített nagyságú talajterhelési díjat kell megfizetni évente. Az önkormányzat a talajterhelési díj megfizetésétől csak akkor tekinthet el, amennyiben az ingatlan éves vízfogyasztásából meghatározott mennyiségű szennyvíz elszállításáról számlát tud felmutatni a tulajdonos.

  

Amennyiben levelezési címe megváltozik, kérjük szíveskedjen jelezni a Társulatnál, a fejlécben megadott elérhetőségek bármelyikén.

 

Közreműködését a csatornázási program megvalósításához előre is köszönjük!

Sóskút, 2015. március 4.

 

Tisztelettel:     

Jónás József

 

a Sóskúti Víziközmű-társulat Intéző Bizottságának elnöke