Akadálymentes változat
Vissza a főoldalra
Pest megyei kistelepülések könyvtárai

Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány

soskut.lap.hu

Felhívás érdekeltségi hozzájárulás második részletének megfizetésére


Tárgy: Felhívás érdekeltségi hozzájárulás második részletének megfizetésére

 

 

A Sóskúti Víziközmű-társulat 2009. március 5-én megtartott első küldöttgyűlésén  a Küldöttek a 2/2009. számú határozatban megállapították a szennyvízcsatorna megvalósításához szükséges érdekeltségi egységek után fizetendő hozzájárulások mértékét, megfizetésének szabályait és az ingatlantulajdonosok által választható fizetési módozatokat.

Ön a szennyvízcsatorna beruházás érdekeltségi hozzájárulása megfizetését Ön két részletben vállalta. Az érdekeltségi hozzájárulás összege 295.000,- Ft/érdekeltségi egység, amit két részletben (147.500,-Ft * 2) kell Önnek megfizetni. 

Az első részlet befizetését az alábbiak szerint teljesítette:

 

Befizetés dátuma: 2009.02.04.

Befizetés összege:  147.500,- Ft.

 

A második részlet összege 147.500,- Ft., befizetésének határideje: 2015.04.10.

 

A Sóskúti Víziközmű-társulat bankszámlaszáma az Érd és Vidéke Takarékszövetkezet sóskúti kirendeltségén vezetett: 64800066-10602809 számú számla.

Készpénzes befizetéssel is teljesíthető az érdekeltségi hozzájárulás az Érd és Vidéke Takarékszövetkezet sóskúti kirendeltségén.

 

Befizetéskor kérjük szíveskedjen feltüntetni a megjegyzés rovatban annak az ingatlannak a helyrajzi számát és pontos címét, amelyre tekintettel az érdekeltségi hozzájárulást teljesíti!

 

Az érdekeltségi hozzájárulás meg nem fizetése esetén az érintett ingatlannak ugyan meg lesz a rákötési lehetősége, de nem lesz engedélyezve a rákötés. A jelenlegi jogszabályok alapján azon ingatlanok tekintetében, amelyeknek lehetősége van közüzemi szennyvízcsatorna hálózatra csatlakozni, de a tulajdonos azt nem valósítja meg, jogszabályban rögzített nagyságú talajterhelési díjat kell megfizetni évente. Az önkormányzat a talajterhelési díj megfizetésétől csak akkor tekinthet el, amennyiben az ingatlan éves vízfogyasztásából meghatározott mennyiségű szennyvíz elszállításáról számlát tud felmutatni a tulajdonos.

 

Közreműködését a csatornázási program megvalósításához előre is köszönjük!

 

Sóskút, 2015. március 4.

 

Tisztelettel,

Jónás József s.k.

 

a Sóskúti Víziközmű-társulat Intéző Bizottságának elnöke