Helyi hírek

Idén 40. alkalommal rendezik meg az Agárdi Popstrand koncertjeit. Június 24.-től augusztus 19-ig minden szombaton ismert előadókkal találkozhatnak a nézők. A műsor után dance beach party a vízparton minden korosztálynak. A főrendező, mint mindig, most is Turbók János. A szlogen "40 éve énekelsz, táncolsz és érezheted jól magad, a csodás vízparti környezetben"  

Sóskút Község Önkormányzata idén is együttműködik a főrendezővel, így a sóskúti lakcímmel rendelkező lakosok 50% kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt a koncertekre. A kedvezmény igénybevételéhez a lakcímet is tartalmazó személyi igazolvány, vagy egyéb személyazonosításra alkalmas igazolvány (jogosítvány, útlevél) és lakcímkártya együttes felmutatása szükséges. 

A cikk címére kattintva olvashatják a programot, részletes indormációkat pedig a www.agardipopstrand.hu weboldalon találnak. 


Jó szórakozást kívánunk minden sóskútinak!

                                                                         Sóskút Község Önkormányzata
 


A Pest Megye Szépe - szépségversenyre 2017. június 31-ig lehet jelentkezni. A mellékletben található weboldalon megtalálható minden bővebb információ


A hirdetménnyel kapcsolatos részletes információkról a mellékelt hirdetményben tájékozódhat.Tájékoztatás a 112 segíélyhívószám használatáról, minden amit a hívószámról tudni kell.


A Díjbeszedő Holding Zrt. óraleolvasót keres Sóskúton és vonzáskörzetében. A munkavégzés helye: Sóskút. Az álláshirdetés részleteiről az alábbi csatolmányban olvashat.

környezetvédelmi hatósági eljárás megindítása a MAPEI Kft. Sóskút 063/15. hrsz-ú telephelyén meglévő gyártósor bővítésére, illetve új raktárcsarnok létesítésére vonatkozó előzetes vizsgálati eljárás


  Következő