Helyi hírek

Sóskút település területén a hirdetményben felsorolt ingatlanok vonatkozásában 2017. augusztus 1. napjával a részarány kiadás során keletkezett osztatlan közös tulajdon megszüntetésére irányuló eljárások megindultak.
Az érdi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az eltűnt gyermek megtalálásához.

Az Érdi Rendőrkapitányság 13110/4257/2017. általános ügyszámon eltűnés miatt keresi Kiss István Roland 13 éves érdi lakost, aki 2017. július 4-én 9 óra 30 perc körül vásárlás céljából távozott egy érdi lakásotthonból. A fiú azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról.Idén 40. alkalommal rendezik meg az Agárdi Popstrand koncertjeit. Június 24.-től augusztus 19-ig minden szombaton ismert előadókkal találkozhatnak a nézők. A műsor után dance beach party a vízparton minden korosztálynak. A főrendező, mint mindig, most is Turbók János. A szlogen "40 éve énekelsz, táncolsz és érezheted jól magad, a csodás vízparti környezetben"  

Sóskút Község Önkormányzata idén is együttműködik a főrendezővel, így a sóskúti lakcímmel rendelkező lakosok 50% kedvezménnyel vásárolhatnak belépőt a koncertekre. A kedvezmény igénybevételéhez a lakcímet is tartalmazó személyi igazolvány, vagy egyéb személyazonosításra alkalmas igazolvány (jogosítvány, útlevél) és lakcímkártya együttes felmutatása szükséges. 

A cikk címére kattintva olvashatják a programot, részletes indormációkat pedig a www.agardipopstrand.hu weboldalon találnak. 


Jó szórakozást kívánunk minden sóskútinak!

                                                                         Sóskút Község Önkormányzata
 Tájékoztatás a 112 segíélyhívószám használatáról, minden amit a hívószámról tudni kell.


A Díjbeszedő Holding Zrt. óraleolvasót keres Sóskúton és vonzáskörzetében. A munkavégzés helye: Sóskút. Az álláshirdetés részleteiről az alábbi csatolmányban olvashat.  Következő